Şehit Cennet Yiğit Anaokulu

Telefon : 0 242 228 08 22
Belgegeçer : 0 242 228 08 22
WEB https://sehitcennetyigitanaokulu.meb.k12.tr
Adres : PINARBAŞI MAH. 707 SK. ŞEHİT CENNET YİĞİT ANAOKULU BLOK NO 5A KONYAALTI / ANTALYA
VİZYON : Mutlu, problem çözme becerisi gelişmiş, bilimsel düşünebilen, temel değerleri içselleştirmiş,çocuklar ile eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
MİSYON : Erken çocukluk döneminde, bilimsel temelli eğitim programları doğrultusunda, manevi, kültürel ve sosyal değerleri içine alan disiplinler arası eğitim anlayışıyla, yaratıcı düşünme ve problem çözme becerisi gelişmiş, kendini ve yaşadığı dünyayı keşfeden, paylaşma bilincinde, kendini doğru ifade edebilen, bilim okuryazarı bireyler olarak yetiştirmek temel vizyonumuzdur.
BAŞARILAR : eTwinning Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketi, Sıfır Atık Belgesi, Okulum Temiz Belgesi

Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler : 08.00-17.30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Klima
Servis : Yok
Ulaşım : Pınarbaşı Mah. 707 Sok. No:5/A Konyaaltı/ANTALYA
Yerleşim Yeri : Pınarbaşı Mah. 707 Sok. No:5/A Konyaaltı/ANTALYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Konyaaltı ilçesi merkezinde hizmet vermektedir.
Kontenjan Bilgileri : 400
Sportif Etkinlikler : Çocuk Kulübü Beden Koordinasyon Çalışmaları
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Anadolu Masalları Projesi, Sıfır Atık Projesi, eTwinning Projeleri, Minik Tema, Okulum Temiz, 14001 Çevre Yönetim Sistemi, Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Artırılması Projesi,
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : -